DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Děvčice z Kněžpola

AKCE v roce 2008
Některé z našich akcí v roce 2008 ...

 

16.8. Setkání sborů v Kněžpoli
  • První ročník tohoto malého setkání spřátelených sborů jsme pořádali společně s mužským sborem. Zúčastnili se....
   
 
 
24.5. Setkání pod lipů v Topolné
  • Tohoto tradičního festivalu jsme se zúčastnily poprvé s společně s mužským pěveckým sborem a štrajchkapelou Včelaranka jsme poprvé představili pásmo "Čarodejnica", které pro nás sestavil               Ivan Polášek
 



       
             
  
 
 



30.3. Setkání důchodců v Kněžpoli
  • Vystoupily jsme s programem, který se skládal ze tří krátkých pásem. První část se skládala z moravských milostných písní,  po malé přestávce jsme navázaly písněmi svatebními. Celé toto příjemné odpoledne jsme zakončily zpěvem známých moravských písní, při kterém se k nám radostně připojilo i samo obecenstvo.


23.3. Beseda u cimbálu s koštem vína v Kněžpoli
  • Tradiční velikonoční Košt vína se konal v kněžpolském kulturním zařízení. O kulturní program se staral Mužský pěvecký sbor z Kněžpole, který nás "neoficiálně" pozval ke krátkému zazpívání si. Tohoto pozvání jsme s díky přijaly a za doprovodu cimbálové muziky Včelaran jsme si připravily několik písní z našeho rozrůstajícího se repertoáru.



5.1. a 13.1. Vánoční písně Adama Michny z Otradovic
  • Na počátku letošního roku jsme připravili společně s mužským sborem výběr vánočních písní Adama Michny z Otradovic, se kterým jsme vystoupili v období končících vánočních svátků  v kněžpolském (5.1.2008) a březolupském kostele (13.1.2008).